Globetrottrarna

Mitt i kaoset

Publicerad 2014-10-20 16:00:42 i Allmänt,

Hej! Välkomna hit!
Vi tänkte försöka oss på att ha en reseblogg för alla er där hemma, och för er som kan behöva tips och inspiration till liknande resor. 
Vi ska alltså ge oss ut på äventyr i Sydostasien de kommande 3-5 månaderna (ingen hemresa bokad än). Och vi startar om 8 dagar!! På tisdag eftermiddag den 28 Oktober går flyget från Köpenhamn, och efter 21 timmars flygresa, med byte i London och Hongkong, är vi förhoppningsvis framme i Kuala Lumpur, Malaysia.! Vi har 3 nätter bokade på ett hostel där, och mycket mer än så vet vi inte än. Vi har många tankar och planer, finns ju tusen ställen man vill till och saker man vill göra. Men nåra tankar kring länder/platser är än så länge: 
-Malaysia (Kuala Lumpur, Langkawi)
-Thailand (Bl.a. Koh Lipe+ några fler öar, Bangkok)
-Singapore
-Borneo (Malaysiska delen)
-Indonesien (Bali, Gili-öarna)
-Filippinerna (Typ Boracay, Cebu, Bohol)
-Vietnam (Halong Bay, Hanoi, Ho Chi Minh, Phu Quoc) 
-Kambodja (Phnom Penh, Angkor Wat)
 
Som sagt, inget helt bestämt. Förutom Bali vid jul! Annars är allt vad vi drömmer om att se och hinna med, svårt (för mig iallafall) att inte göra upp världens plan i huvudet.
 
Just nu är det mest kaos, stress, planering och packning. Både jag och Robin slutade våra jobb på Scania i fredags, vilket känns konstigt såklart, men braa! Vi har några avskedsfester bakom oss och nu ligger mest fokus på att packa klart och städa ur lägenheten för att flytta hem till mina föräldrar sista veckan nu. 
Planerna på den här resan har funnits läänge nu, säkert 1,5 år tillbaka, så det känns sjukt overkligt att det är så nära nu. Lite skräckblandad förtjusning är det nog över det hela. 
Får se hur mycket och ofta vi kommer att skriva här, men någon uppdatering då och då och säkerligen ett antal vackra bilder kan ni räkna med :)
 
/Johanna

Kommentarer

Postat av: Ingalill Jerner

Publicerad 2014-10-28 09:39:51

lycka till mina kära ungdomar (=unga vuxna)!!! Jag är säker på att ni får en fantastisk resa med minnen för livet!! Kramar mamma/"svärmor"

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Vi är Johanna och Robin, ett glatt par från Oskarshamn som ska prova på backpacker-livet i Sydostasien! Följ oss här när vi snorklar i Thailand, utforskar Borneos djungel och surfar på Bali m.m.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela