Globetrottrarna

3 månader iväg!

Publicerad 2015-01-28 10:15:29 i Allmänt,

Hej gott folk!
Vet att det var hemskt längesen vi skrev nu.. eller längesen det publicerades något iallafall, vi har börjat skriva låånga inlägg några gånger, men vi loggas bara ut och så försvinner allt.. vi har haft rätt dåligt wifi den senaste veckan, och vi orkar inte leta runt efter bättre täckning, det tar så jobbigt lång tid att skriva ett inlägg också. 
 
Men vi mår bra iallafall! sen senast vi skrev har vi bl.a. hunnit med härliga grottsystemet i Phong Nha Ke Bang med leräventyr och övernattning på landsbygden, och en förvirrande och lång resa från Vietnam till Laos. Så vi befinner oss i Laos sen en vecka tillbaka. Vi kom först till huvudstaden Vientiane och var där några dagar, och nu är vi i Luang Prabang. Det är två väldigt fina och mysiga städer, ja hela landet är underbart! Så lugn och avslappnad stämning, alla är trevliga och inte för på. Naturen är väldigt vacker, och här runt Luang prabang finns det mycket berg, magiskt vackra vattenfall och genom staden går en stor flod. Mycket är franskt även här, så det finns många mysiga caféer överallt med supergoda baguetter och croissanter. Det är ganska dyrt här i LP, men vi hittade ett mysigt guesthouse för hyfsat pris, 150kr/rummet, och när det blir för dyrt med restaurang-och-café-mat går vi till nått av alla matstånden och köper oss varsin supergod macka och fruitshake för en tjuga. 
 
Idag är det exakt 3 månader sen vi lämnade Sverige, och det är ganska galet hur fort tiden går. Om en månad är vi hemma, och det känns mest skönt, även om vi har det härligt här. Man hittar iallafall många ställen man skulle vilja åka tillbaka till 😀
 
Utsikten över Luang Prabang 
 
Finns tusen goda blandningar av shakes, sandwiches och crepes!
 
Mer än såhär orkar vi inte skriva nu, ni får veta mer när vi kommer hem 🌞🌴🍍
pussar&kramar till er där hemma i snöslasket!

Om

Min profilbild

Vi är Johanna och Robin, ett glatt par från Oskarshamn som ska prova på backpacker-livet i Sydostasien! Följ oss här när vi snorklar i Thailand, utforskar Borneos djungel och surfar på Bali m.m.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela