Globetrottrarna

BALI

Publicerad 2014-12-19 01:47:59 i Indonesien,

Hej igen! 
Sorry för lite smådålig uppdatering, men vi upplever ju så mycket och njuuter! Då har man ju inte tid till att skriva låånga inlägg.
 
Nu är vi iallafall på Bali! Vi kom hit för en vecka sen och har det så sjukt gutt! Vi har ju bokat en veckas surfskola här nära Kuta genom Xtravel som ordnar typ sport/äventyrsresor. Så vi bor på ett surfcamp med massa andra svenskar och tar surflektioner ett par timmar om dan på Rip Curls surfskola vid stranden. Vi blev såå glada när vi insåg att det mest är svenskar här på campet, skönt att slippa snacka massa engelska ett tag iallafall när man är borta så länge. Att jag och Robin pratar svenska med varandra hela tiden är inte riktigt samma sak. 
Det finns bara 8 bäddar i huset också så man blir lite som en familj.
 
Bara huset i sig fick vi en liten chock av när vi kom fram på torsdagskvällen. En riktig lyxvilla!! Enorma badrum, stora sköna sängar och en stor go pool är bara liten del av det. Managern Ola är supergo och fungerar lite som en pappa åt oss andra. Nu är vi ett supergutt gäng som bor här! 4 tjejer och 4 killar, nåra från Stockholm och nåra från Karlskrona, och hälften av oss är helt nya på surfen. Vi får galet god, ordentlig mat, kläderna blir tvättade och strukna och vi har varsin moppe att ta oss runt med. Verkligen lyx för oss.
 
Under veckan har vi lärt oss alla grunder i surf och kan stå upp rätt bra nu, till och med göra svängar ibland. Men sjukt utmattande, men roligt! I lördags hade vi en stor fest för 3 svenska män som bor här på Bali och som på nått konstigt sätt har samma födelsedag. Det var riktigt gutt! Typ alla svenskar som bor på Bali var här och vi åt good traditionell indonesisk mat. På söndagen hade vi alla en skitdag då allt gick åt skogen. Men orkar inte berätta detaljer. Men det innebar bl.a. strulande moppar och en knäckt bräda.
Annars umgås vi mest, badar i poolen, och leker med de charmiga katterna Ghost Face Killer och King Diamond som bor här. Vi har även haft ett yoga-pass och igår gjorde vi en utflykt till södra delen av Bali. 
Egentligen skulle jag och Robin åka härifrån idag men vi trivs så himla bra så vi stannar över helgen också. 
 
Igår var en go dag med sista surflektionen, utekväll på hip hop konsert på en grym klubb, och jag fick även träffa två vänner från Oskarshamn! Mina fina kollegor Emelie och Issa  från Scania är också här på Bali nu, så vi hängde en stund på stranden i Kuta igår. Sjukt roligt att träffa dom igen! 
 
 
Vårat sovrum!
 
Badrummet!
 
 
Från våran balkong
 
 
 
De goa katterna 
 
 
 
Anna, Sara och Stoffe på fina stranden Green Bowls 
 
Hängde vid de häftiga klipporna vid Ulu Watu
 
 
En kväll gjorde vi egen marängsviss helt från scratch, supergott! 
 
Måste bara berätta om en stor grej som hände häromdagen i lilla Västervik. Min äldsta och bästa vän, finaste Annie och hennes Simon fick sitt första barn, en underbar liten pojke! Då blev jag lycklig i hela kroppen och ville bara åka hem på stört. Längtar tills jag får träffa det lilla underverket ♡

Kommentarer

Postat av: ingbritt jernern

Publicerad 2014-12-23 06:06:02

Vilken julhelg ni har - underbart härligt! Kram

Postat av: Pappa Fredrik

Publicerad 2014-12-23 20:08:22

Vilka härliga strandbilder! Skönt att titta på när man har skottat snö i två timmar i blåsten. God Jul älskade vänner!

Postat av: Maria Lindén

Publicerad 2014-12-27 18:18:13

SÅ underbart härligt ni har det! Ni har övertygat mig, ska jag nångång åka på lyxresa så blir det till Bali :)

Kram!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Vi är Johanna och Robin, ett glatt par från Oskarshamn som ska prova på backpacker-livet i Sydostasien! Följ oss här när vi snorklar i Thailand, utforskar Borneos djungel och surfar på Bali m.m.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela