Globetrottrarna

Langkawi

Publicerad 2014-11-05 16:01:58 i Malaysia,

Nu har vi haft vår första heldag på Langkawi,  och vi trivs jättebra! Det är go stämning, fin strand och vi bor på ett väldigt mysigt motell (fast rätt uselt wifi..). 
Igår hade vi några timmar i Georgetown, så vi strosade runt och kollade på fina tempel och häftig Street Art. Sen blev det resa igen, den här gången 2,5 timme med speedboat till Langkawi. Tyvärr har jag (Johanna) nyligen upptäckt att jag blir sjösjuk väldigt lätt. Sov första timmen, så då var det okej. Resten av resan satt jag på golvet vid toaletten och försökte tänka på allt annat än hur mycket det gungade. Kan säga att magen inte är helt återställd än.. och vi har ytterligare 3 resor med speedboat inplanerade de närmsta veckorna, varav en är på 6 timmar.. usch, mår illa jag bara tänker på det hehe.
Iallafall så blev vi båda väldigt lyckliga över att äntligen få sola och bada en massa! Så idag har vi mest slappat på stranden, tacklat vågorna och druckit juice. Det är nått av det bästa hittils, juicen! Den är alltid färskpressad och smakar himmelskt :) verkar bli en lika go dag imorn, mycket mer än så orkar vi inte göra just nu hehe.
 
 
 
 
 
 
Avslutar kvällen med en vacker solnedgång. Kram på er där hemma!

Kommentarer

Postat av: Ingalill

Publicerad 2014-11-06 06:36:43

vad bra att du har mössa på dig Robin! Kram på er 💖. (Här hemma är det spöregn som gäller, oavbrutet. Bara så ni vet...)

Postat av: Ingalill

Publicerad 2014-11-06 06:36:45

vad bra att du har mössa på dig Robin! Kram på er 💖. (Här hemma är det spöregn som gäller, oavbrutet. Bara så ni vet...)

Postat av: pappa Fredrik

Publicerad 2014-11-06 16:59:54

Åh, vad härligt ni verkar ha det. Själv skulle jag gärna byta till mig lite sjösjuka bland paradisöar och tropiska stränder mot två dagars novembermörker, storm och piskande regn..... Hoppas det går bättre på nästa tur Johanna. Det kan hjälpa att stå så du ser framåt. Härliga bilder! Hoppas Robin fryser mindre om huvudet i morgon. Massor med kramar till er båda!

Postat av: Maria Lindén

Publicerad 2014-11-07 17:51:57

Å vilken fantastiska bilder!! Ni verkar ha det helt underbart... Jobbigt med sjösjuka, kanske finns det såna där armband på något lokalt apotek som hjälper mot åkasjuka och illamående? KRAM!

Postat av: Joel

Publicerad 2014-11-09 14:48:17

Ok, gutt.

Svar: Nejdu Joel, bagaget som backpacker är väldigt begränsat så du har observerat väl.
storaasienresan.blogg.se

Postat av: Linden

Publicerad 2014-11-09 23:50:24

YEEEEEEEAAAAAAAH!! Fan vad kul att ni äntligen är iväg. Vet att jag är lite sen men...that's my charm. Hoppas ni har det fantastiskt. Enjoy!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Vi är Johanna och Robin, ett glatt par från Oskarshamn som ska prova på backpacker-livet i Sydostasien! Följ oss här när vi snorklar i Thailand, utforskar Borneos djungel och surfar på Bali m.m.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela